logo mesfournisseurs.be

Mesfournisseurs.be vous permet de comparer et de trouver les meilleures offres parmi tous les fournisseurs en Belgique en fonction de vos besoins et de votre région. Souscrivez un abonnement en seulement quelques clics.

Internet, télévision et télécoms

Contacter mesfournisseurs.be

© IMMOWEB SA/NV 2020

Prendre RDV avec Laura

Onze partners

Ontdek ook de andere Immoweb producten

Jouw mening is belangrijk

Je bepaalt zelf in welke aanbiedingen je geïnteresseerd bent en welke leveranciers contact met je kunnen opnemen.

Goed om te weten...

De dozen zijn gemaakt van 70% gerecycleerd materiaal en zijn 100% recycleerbaar. Ze worden in België geproduceerd door een fabriek die het water van de Dender reinigt. De dozen zijn ontworpen om thuis hergebruikt te worden!

Milieueffect

Terugsturen van de doos

Als je, ondanks al onze zorg, niet geïnteresseerd bent in de doos en de voorwerpen, stuur ons een e-mail op box@immoweb.be. We helpen je de InBox terug te sturen naar ons.

Het is niet nodig om alles in de vuilnisbak te gooien, het kan nuttig zijn voor andere mensen.

Wat is de Immoweb Box?

We weten hoe gecompliceerd en stressvol verhuizen kan zijn. Om je leven gemakkelijker te maken, bieden wij samen met onze partners een gratis overlevingskit aan voor je verhuizing.

bail locatif en ligne - docs.immoweb.be
etat des lieux - homestamp.io

Jouw huurcontract in een paar klikken !

Plaatsbeschrijving wordt kinderspel

Niet 100% op je gemak met het huurcontract opgesteld door jouw verhuurder? Stel hem/haar voor om Immoweb Docs te gebruiken. In een paar klikken kan hij/zij gratis een 100% conform contract opmaken. Dit kan hij/zij met jou delen zodat je het beide elektronisch kan ondertekenen.

Met de gratis applicatie Homestamp kan je snel en gemakkelijk alle nodige foto's en video's nemen, deze toevoegen aan een beveiligd verslag en dit verslag delen met jouw (ver)huurder.

Snel, simpel en beveiligd.

Naar Immoweb DocsOntdek Homestamp

Doe mee aan de wedstrijd

Post een originele en leuke foto van jouw Immoweb Box op Instagram met #immoweb en #immowebbox. Zo maak je kans om voor 250€ aan cadeaubonnen van onze partners te winnen.